We're going down down

ELLER! köra lite dagens lr nåt! vetifan iaf!

Dagens känsla : ENSAM haha patetiskt värre men känner det ändå, vill ha nån i min famn, och tydligen en kille för jag är så JEVLA gay >.<

Dagens hata: spriiiiiiiiiiiiiiiiiit, originellt lr hur!? skiter fullständigt i det för jag hatar det så jävla otroligt mkt och det är som kniv i hjärtat när nån kompis lr nån nära dricker.

fuck it, detta va inte underhållande detta heller xD ska nog hålla mig till elen

A change of pace

Jag pallar inte skriva massa långa inlägg längre eftersom det bara handlar om samma saker egentligen och känns inte så många som läser lr orkar bry sig ändå så^^ (fråga mig inte vf nån skulle men) så! jag tänker bara skriva som mina Btw's innan typ. så nu vet ni det=D

ALLA band som har dubbelkagge suger balle och har världens lägsta innovations-nivå ( i de flesta fallen iaf, finns undantag) =D

I’m a preacher sweating in the pews

Nu är det dags för ännu ett hycklar-inlägg haha (kan uppfattas som det iaf jag tkr inte det)
Jag hatar människor! det är iofs att dra alla över en kam men de flesta är så, på ett lr annat sätt, det är ju bara MÄNSKLIGT. Folk är egoistiska små horbarn som bara tänker på sig själv och har ingen ansvarskänsla lr moral lr ens fucking stolthet. Folk bara klagar och gnäller och BUHU rakt upp i näsan. och JA till alla som säger "elias du om nån gnäller ju som fan" (och det är typ ALLA som säger det jag vet ! xD): jag gnäller för att det är underhållande för mig själv, jag gör det inte seriöst och jag menar inte det. TRUE STORY! det är att bita ihop och ta sig igenom det SÅ jävla farligt är det inte era jävla cry-babies!

Fucking drama-queens kan ta sig i fucking röven också (ursäkta språket och allt sånt) ALLT ska handla om dem och alla är ute efter att såra och skada dem!!!  konspirations-teorier på hög nivå detta asså. Inget är bra med ens liv fastän man har pojkvän/flickvän, vänner och föräldrar som älskar en, men NEJ! alla är emot en!! DAMDAMDAMDAM!! och JA! jag vet att det är lite sådär hyckel-varning på detta också men! jag är det inte längre (tkr jag iaf haha) inte så hemskt iaf.

Btw. hahaha BARA arnold <3

 



Your sex is on FIRE

Är det nåt fel med en om man blir deprimerad när man tänker på  att man inte kan få en kändis som man har FEDE-crush på? (haha nu undrar ALLA vem jag menar på va). kanske lite sjukligt? w/e jag är som jag är!

Jag vet inte om jag borde skriva det jag tänker här.. vet inte om en viss person kmr läsa och ta illa upp/bli ledsen lr nåt. Men hoppas inte DU gör det;) haha. Men jag har märkt att om en tjej säger att hon tkr om mig (okej det kanske händer när killar gör det jag vet inte för ingen har sagt det till mig=[) så blir det nästan automatiskt att jag börjat tycka om henne också, det kvittar hur jag än kände för henne innan, hel-fucking skumt i näsborren. det mest skummaste va när en viss.. ja person haha kan itne säga mer för då vet alla vem det är.. hon sa att hon hade känslor för mig och ALLT mitt hat (för fyfan jag hatade den fittan) försvann och jag började känna samma. Jag tror faktiskt bara att jag har känt så "JÄTTESPECIELLT DETTA VILL JAG ALDRIG SKA TA SLUT" en gång i mitt liv. det sket sig. men det kommer nog igen bara ut och leta (vilket jag förvisso inte gör men skitsamma!)

ska på fest på fredag.. haha jag ser INTE fram emot det om man säger så .. dels för att det kmr massa överkänsliga hormonbarn som ska böla, och sen för att.. ja det är fest. kmr ha den JÄVLA känslan efter igen. hatar den kan inte definiera skiten.

btw. så har jag lärt mig FYRA nya låtar idag! jag är duktig ponke!

We just wanna be whole

Jag vet jag har inte bloggat på evigheter nu! vet inte hur många som har saknet heller för den delen but still here we go. har haft en del att skriva om men har inte haft suget att skriva så.. vetifan hur detta inlägget blir.

haha vafan är detta redan stopp! sikken stil. iaf får börja smått och tråkigt.. Kom ut på praktik igen idag på Skanska electra (larm och tele) och om jag säger så, dagen började INTE bra. mellan bussarna gick min plastpåse (där jag hade mina arbetarbyxor och jacka och hela tjotahejsan i) sönder! mums mysigt och sånt, va ett jävla jobb att hålla i skiten efter det såklart. Sen så vet jag inte.. antingen så va det pga att jag va nervös eller att jag kmr in på massa andra tankar i samband med det.. men jag gillar INTE de gula bussarna. blir inte najs. men jag kom fram till min destination en halvtimme innan jag började, god tid = bra intryck! jodå tjoflöjt! inte en jävel som kom på 20 min så jag va tvungen att stå ute och frysa kulorna av mig, jag tror faktiskt den ena ramla av. lutade lite åt vänster resten av dan av nån anledning..
IAF ! sidetracked av mina äckliga skämt, när jag kom in fick jag vänta i en fucking timme på min handledare.. men GUESS what han hade ju glömt mig! ja förfan vf itn eallt på en dag? gick väl rätt bra efter frukost dock lite frustration och ångest över nytt folk och sånt skit som jag inte är bra på.

Det är så jävla viktigt att visa framfötterna på ny arbetsplats och sånt, det vet alla. men jag har SÅ s vårt att klicka med nya personer, speciellt äldre det känns inte bra bara och om jag nånsin försöker visa framfötterna kmr jag bara snubbla på dem haha. Jag är lite sugen på att bara börja på Malmborgs eller nåt sånt, slipper ALL jävla press och det är ingen problemlösning, bättre tider. förvisso sämre betalt men hellre lycklig! (btw så läste jag att 2/3 är lyckligare när de är tsm med nån! haha sidenote) Är inte det, jag gillar att vara med från början.. inte komma in mitt i det blir så fel då.

Btw. det finns ALLDELLES för många snygga tjejer i malmö

RSS 2.0