OMFG!

Asså såna chills jag får!


Random Thoughts

Har inget och göra så tänker skriva av mig litta. så är det små vänner.

Jag hatar folk som bryr sig om mitt privatliv, de har inget med det och göra och det GÖR faktiskt nånting (SANDRA!) när folk snackar och rotar i det. det är MITT inget annans, finns en anledning till att det heter PRIVATliv. Sen att min syster är en bortskämd liten egoist som inte tycks bry sig ett skit om sin familj och kan sälja ut dem för en femma är en annan sak. Jag vet inte vad som är så intressant med mitt privatliv.. kanske folk vill se mig bli bränd som vanligt lr nåt. att mina klasskamrater gör det av den anledning är jag rätt säker på, så de kan hålla på och fitta sig och göra det dem gör bäst. haha men det är kanske rätt kul att se på utifrån hur jag krossas (framför allt pga mig själv) och sånt.. vem vet, störigt är det iaf, som fan. 

Jul-hypen har redan börjat.. innan första advent ens, det är sjukt. Jag är inget fan av julen. inte en enda aspekt av det. Julbordet mår jag nästan illa av och det är sjukt för jag Ä-Ä-ÄLSKAR mat. Pengarna går upp i rök och man spenderar mkt av det man inte har heller pga tvången som finns att man ska köpa julklappar till folk, visst det är ju en fin gest men det förlorar det liksom när man känner sig tvingad att göra det, det är som att säga "jag älskar dig" för att man borde göra det, inte för att man verkligen känner det you know? Man kan dessutom på MÅNGA andra sätt vissa sin uppskattning för någon, jag uppskattar faktiskt hellre en fin gest än en fin present. Vilket är lite konstigt iom att jag är lite av en materialist ändå. Det enda bra är ju ledigheten men den hade vi kunnat ha ändå haha.

Idag fick jag reda på att jag tydligen är sån kille som man blir tsm med när man vill ha nåt seriöst och genuint och pålitligt. typ. aka att jag är tråkig som fan och helt ointressant för tjejer i min ålder, men jag kmr få en MASSA tjejer när jag är 30 yay. Nice guys finish last.. även om jag inte tkr jag är nån nice guy lr nåt sånt.. jag vet inte vad jag är om jag ska vara ärlig, jag är här så långt har jag kommit i mitt tänkande, hurra! men hade gärna velat få nåt sånt nu och ha det hela livet så jag slapp oroa mig hehe, får se hur det blir denna gången.. håller tummarna det gör vi. 

Violent images in popping up in my head

Min jävla fitt-syster kan gå och hänga sig ffs! Hon berätta för mitt psycho-ex att jag hade en tjej hemma hos mig, Yippie-kay-FUCKING-yay! fucktard hon är, så får jag sms av psycho-ex (är den sjukaste personen jag vet helt mentalt efterbliven man vill bara .. ja hittar inte ord tillräckligt starka) smsar mig "ny tjej;) kör hårt" FOR FUCK SAKE! gå och dö båda 2. ahh vill skjuta henne man berättar fan itne om någons privatliv för deras JÄVLA ex! helt jävla insane. sen hade Psyco-ex berättat för min FUCKING syster att jag blev dumpad av gamle-vän-ex haha (vad påhittig jag är!) DET har inget av dem nåt att göra med!! ffs varför bry sig om andras privatliv? GÅ OCH DÖÖÖÖÖ seriöst inte en jävel skulle bry sig om ni dör, ffs! Du kan ju bara gå och knulla med din kille som du inte är lycklig med och som ljuger för dig men du ÄLSKAR ändå såklart honom och kan inte vara utan honom.. patetiskt jävla skit, skjut mig ist så jag slipper allt detta! haha

Och btw så är tung-piercingar sexiga. haha

Is there anyone who ever remembers changing their minds

Det suger att vara glad! visste ni det? haha, glömde bort att det finns en anledning till att är som jag är. När man är glad så är det så fan mkt lättare att bli av med det humöret och ramla huvut före ner i hålet vi kallar misär. Speciellt lätt är det när man har FITTOR till klasskamrater. Fan värre en pms-tjejer ffs! först bitcha om att jag tydligen är JÄTTEtaskig och fastän han inte gör nåt mot mit (LÖGN) och sen reagerar som en liten jävla fjortistjej som är mitt i puberteten för att jag inte säger vad han har missat under en dag som han skolka och sa att jag va en dålig vän som inte skiter i mina PRINCIPER . och nu håller på och fitta sig som de har gjort i 1½ år nu, fucking skitsnack alltihopa. Kan ta sig i röven, vem är den dåliga vännen egentligen fuckface? Jag tänker ju itne byta klass för det är för mesar haha nä men gillar ju lärarna och allt sånt så jag står ut, relativt enkelt ändå när man har riktiga vänner utanför ^^ iaf de som man har kvar.. lr vad man ska säga. Fredag blir förhoppningsvis mysigt och sånt med lite Nostalgi. inte en jävel som förstår det och det vet jag och det är jag glad för hihihihi (fråga mig inte ens) Får väl lyssna på john mayer för lite mer optimism.

I've been lonely but I know it will be okay

Jag orkar inte! helt stressig dag, sånt gillar vi inte no sir! först skola sen djura till gymet och maxa som fan där(nä jag skryter inte små vänner).. sen snabbt hem och laga mat! sen hinner jag bara sitta vid min älskade dator i typ 45 min bara och sen djura iväg till löpträning med laget = TRÖTT Ely, jag är ingen sån som håller igång, som älskar att vara borta från hemmet och ha för sig otyg. Den har jag fucking Hinduism som jag ska plugga på! iofs är hinduism smått tuffare än judarna & Co men plugga gillar vi inte, inte alls! de har massa jävla hittepo-ord och sånt krafs och tjafs. men dharma betyder PLIKT! nu vet ni det.

John Mayer är min fucking savior asså. Gitarr-guuuuud!  Blues är så jävla skönt (inte att ha sex med ffs sluta va så snuskiga!) gör en optimistisk för framtiden även om det är inte är optimalt just nu! fatta MIG! ely the fucking pessimist blir OPTIMISTISK! kan fan inte må dåligt när man lyssnar på det, på honom AWESOME!




Testosteron boys and harlequin girls

JAG hatar testosteron! så jävla gay är det haha. Det gör så man tänker med kuken (om man har en sån) och vill .. ja saker med tjejer som man egentligen hatar, idioter och horor och annat smått o gott. det är ju det som fixar sex-lusten och crap, no shit att killar bara tänker på sex dagarna i ända? haha. inget jag är stolt över! jag gör ju det iofs inte non-stop det går upp och ner värre än en berg- och dalbana! det är bajs jag vill inteeeeeeeee =( jag vill ju ha nåt betydelsefullt.. men jag vill ändå ha massa andra saker som man itne kan säga för det finns ingen åldersgräns på min blogg!!

Jag har laddat ner alla Pang pregos podcasts!!så jävla awesome xD så jävla löjliga och fjantiga och helt helt underbart! ihpihp! hahaha vill citera nåt men är för upptagen att rulla runt på golvet av skratt så är lite upptagen.

 JAG kom på nu! Spel hade varit jävligt najs just nu DROOL,  (ja jag är nörd big whoop wanna fight about it?) men jag har bara ps2 och inga RIKTIGA spel om man säger så, bara sport-spel har jag nu. GIEF ADVENTURE! (JAG ÄR STOLT ÖVER ATT VARA NÖRD SÅ FÖRSÖK INTE TRYCK NER MIG ERA JÄVLAR)

 

ÄLSKAR DE HÄR BILDERNA!


Gh och oskar loskar på gatan

Cazzi-fazzi-lassi kmr inte gilla detta inlägget men det kan inte hjääälpas just nu mina små små vänner.
Bowla idag hahaha fan skitkul, trodde inte det skulle kunna va kul men se det va det!! mina små vänner.Jag  fick strike! jag är tuff som potatisar i mellanöstern!
Sen kicka jag hem min sparkcykel till jonathan pofanathan där vi spela först madden som jag kicka hans näsa i. på GH som vi spela (förlåt cazzi-fazzi-lassi hihihih:D) på EXPERTOOOOOOO!!! in-fucking-sane!! höll på 30000000 år med en låt! KRAMPEN! en jädrans tur att ja ginte är högerhänt då hade jag inte kunnat runka :O ibland har jag tur asså! MEN!! vi klarade fucking rob zombielåten!!!! efter det så har jag blivit som jag är nu, tror det är nånting som har hänt med hjärnan .. psykisk trötthet från allt gh:andet! vem vet, inte jag iaf! det ska jag be och få tala om mina små vänner ! (säger man be OCH lr be OM!?!?!?!?)

Jaaaaaaaagjagjagjagjag skulle nog prata om nåt mer men kmr inte ihåg =O Pang prego är bad-ass i fag-mass!
men nu mina små vänner! små små (ja du också! ja DU) kmr jag inte på nåt mer sepe att skriva, förutom att Oskar loskar på gatan är ett jävligt tufft smeknamn! som JAG ELY IN THE FUCKING MIDDLE! kom på :D:D:D awesome fawesome

Go away GO!

Finns vissa som man verkligen inte har haft nån nytta av att lära känna.. som bara har ändrat en till det sämre. Någon som man inte behöver kmr aldrig behöva, nån man bara blir arg och lack på. Så börjar man (jag) tänka .. OM personen inte hade kommenterat den där bilden på bdb.. hade vi aldrig börjat snacka.. hade det aldrig blivit nåt .. hade jag aldrig vetat att personen skulle bli totalt FUCKED up i huvet, hade jag inte haft problem med att få ut skitet ur huvet. sen kan man ju gå ännu längre bak och säga.. OM jag inte hade varit bästa vän med honom så hade personen aldrig kommit in på min bdb och sett min bild och kommenterat osv. men det är skitsamma nu ju.. men jag kan inte hjälpa att tänka så

SEN stör jag mig på hur fan alla ska pmsa som små fittor och överdriva MINSTA lilla fucking sak. det är bara fucking löjligt. jag vet att jag har EN sak jag lätt lackar på, men det skiter jag i. jag tar stolthet i det.. men om mina vänner håller på med den saken (ja det är Min musik lr dissa hayley ! då blir jag arg ) då bryr jag mig inte så jättemkt, jag tar det på skoj. MEN!!! när fucking fucktards som jag itne pratar med förutom när de kmr med fucking spydiga fucking kommentarer lackar jag på, de kan fucking hålla käften jag vill itne veta vad du tkr skank-face!
iaf! haha kom från min poäng. Man får såklat bli sur över en stor sak.. men såna småsaker som att T.ex itne berätta vad som har hätn i skolan när de kan ta reda på det på annat sätt, lr att jag berättar en sak för en person, som en annan tkr att jag inte borde ha berättat och börjar TOSSA loss totalt, det är bara löjligt. det hjälper inget gör saken bara värre för jag blir surare och vill mer och mer göra skada. överreagera är fan dödssynd! ta er i röven pms-barn haha,

Ps. elegant avslut på mitt inlägg tkr jag =)

I wish my smile was your favourite kind of smile

Egentligen vill jag skriva att jag suger som kompis och allt sånt skit haha men man ska inte tycka synd om sig själv lr hur SANDRA

Jag har kommit underfund med att jag nog bara har varit lycklig en gång.. iaf vad jag minns iaf (men man har ju så jävla selektivt minne) och det va ju inte allt för längesen.. iofs varade det inte särskilt länge och under den tiden va jag full av ångest över saker som jag trodde skulle pajja allt för mig. Men det va det inte haha det va andra omständigheter lr vad man ska säga. Men saknar den tiden, det gör jag (duh haha) men kommer inte bli lycklig (iaf på det sättet) igen. Får hoppas det kmr på annat sätt.

Har börjat göra Nationella i Engelska nu.. gjorde uppsatsen igår.. gick bra verkar som jag kmr få MVG minst vg iaf om man dömmer på Kalle Kulas svar idag.. hoppas det blir bra. men ja.. haha jag känner mig inte så jäkla glad över det.. det är liksom.. ja haha (många många punkter idag:O)

Som jag skrev i några inlägg sen så är jag varken glad lr ledsen.. jag är helt ledsen (hahaha tänker på "i must be emo"-låten nu) känns osm jag är i Limbo (lr vad skiten heter, den världen mellan dödsriket och levande världen) även om jag skrattar och sånt så ger det typ inget haha, blir alltid samma i slutet. Jag har inget att va Glad för och inget att va ledsen för, iofs så är det det nåt att va glad för men mitt psyke funkar inte så mina vänner.

Big whoop wanna fight about it?

Haha jag vet jag egentligen är "efter" men jag tänker alltid på det under dagen sen glömmer jag bort det!
jag är jävligt lack på allt tjat om att Barack obama är svart, "ooh första svarta president"  "ooh han är svart han kmr bli en bra president" bla bla bla fucking BLA. det enda hans hudfärg har gjort är fixat sjukt många fler röster än vad han hade haft om han var vit. MEN! hans jävla hudfärg gör ju inget för hur bra president han är. blir lack på alla som tjatar.  ingen som hylla bush när han va den första presidenten som uttala nuclear fel ? haha nämen ja, ni fattar haha

Måndagar är ändå en jävligt bra dag för mig haha. INNAN ni börjar kasta stenar och andra saker på mig så låt mig förklara varför *duckar*
Jag får hem helt nya Family Guy, American Dad och Simpsons-avsnitt! happy Ely! PLUS! NFL muddafucking gameday! massa matcher massa matcher! drool

Nya SKOR!

Nya skor !=D köpte lita nya shorts också men skorna är viktigare, Grrrrrrrr



I've hoped for change, it gets better everyday

är typ helt lättad! hahaha omfg har aldrig tagit att få nobben så här bra xD lr nobben kan man inte säga att det va men typ. även om jag inte riktigt fick det svaret jag ville så är jag glad över det jag "fick"(fick är HELT fel ord haha). slipper hålla inne det och massa crap, den andra jävla tanken skiter jag typ i också SWEET=D även om det blev lite "bråk" med person(erna) inblandade hahaha. man får sig ett fint skratt iaf av alla tomma orden. Inte för att nån nånsin fattar haha men jag kan inte skriva exakt allt som händer och sånt! går la inte förstår ni! men vet inte om nån orkar följa med i alla gåtor xD w/e det är min blogg mina inlägg mina regler! (är inte jag bossy (jag är faktiskt straight!:O även om jag använder såna ord haha)). men ja det kmr andra =D=D bara en tidsfråga (positiva elias igen tkr jag ju)

Sen har jag börjat peppa Gammal bluesrock också! Cream och Stevie Ray Vaughn. fett najs :D



Kan man leva utan hjärna?

Inte ? nähäpp okej då rök den lösningen. hmm vad ist då? kan fan inte släppa saker som är helt oviktiga och poänglösa och påverkar inte mitt liv ALLS (förutom då frustrationen av att de jävlarna har flyttat in i mitt huve och vägrar flytta ut  fast de itne betalar hyra och jag har försökt vräkt dem). Bara för en fucker på träningen tog upp det sen har det stannat där fucking inne, FUCKERS. Fitttankar. Den andra lösningen är att jag blir ett djur.. LIIIITE sent att tänka på det dock:P Nästa livstid! denna får jag försöka hitta nåt annat att tänka på, något fint ist för allt skit jag har där inne atm, its pretty crowded in there atm though.

I'm pointing out my weakness There's an emptiness at home

Senaste dagarna har jag känt mig TOM, helt tom i bollen typ hatar det. känns inte som jag har nåt att leva för, se fram emot, inget som jag "brinner" för. det är bara .......
Jag har iofs önskan och sånt.. men jag vet inte ens om jag vill att den önskan ska slå in haha akta svara hålet. när man inte har nåt speciellt mål så är det svårt att lägga ner energi på något över huvud taget. man bara existerar i universum, fyller ut sin monotona roll i samhället dag ut och dag in. jag har inte mycket emot att bara leva livet dag ut och dag in, men vill ju ha nåt bra och roligt i livet. GH räcker inte ;) haha. Men det räcker med EN liten sak för att det ska ändras så får hoppas det lossnar snart ^^ 

I feel like I'm toxic

För typ en månad sen lr nåt så bestämde jag mig för att jag skulle sluta vara negativ (jag har nämt det i nåt annat inlägg) och i början gick det ändå rätt bra.. tyckte jag själv iaf haha men nu.. det går inte jättebra om man säger så? jag är inte likadan som jag va innan.. men det är långt ifrån bra haha. blir väl så när man brukar va på ett visst sätt med kompisar så när man träffar de kmr man tillbaka i det beteendet och fastnar i det. men det är inte bra! men känns inte som jag orkar ta tag i det igen atm.. allt är bara fhhhhhhhhhhhhhhhhew *ballong som töms på luft* speciellt när man tänker på en "sak" som man inte kan få typ.. (kan itne gå in mer för då kmr jag avslöja det typ xD) life's tough.. får hitta "nåt" annat att ha som vill ha mig tillbaka xD hahah jag är sämst på att disguisa saker (fin svengelska jag vet NOBELPRISET i litteratur here I come) hur jag ska hitta det är en annan femma då jag sitter på röven dagarna i ända

sen fick jag denna smått söta dikten från anna ^^ har inget med ämnet att göra men vill ändå dela med mig till världen!

Elias, han är fin
men inte är han min
han är kankse din?
inte fan vet jag
men en dag då ska vi träffas och leka
men innan dess ska jag peka och säga:
elias är så skön så gud,
hör nu min bön!
ge mig en dejt med ELIAS!


The past has a way of sneaking up on us

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. vet vad jag vill skriva OM men inte hur jag ska uttrycka det typ
jag hatar folk som dricker och röker.. lr iaf NÄR folk röker och dricker iom att många av personerna jag älskar mest här i världen gör minst en av de sakerna, det suger. alkohol har kanske inte förstört.. men har handikappat det(om ingen har gjort en verb-form att det ordet va jag först nånsin och förtjänar nu nobelpriset i litteratur) mkt av mitt liv. vill inte att det ska göra det mer. jag har också av nån jävla anledning haft lust att göra det mesta av allt det skitet men det är gift, gift borde inte vara lagligt, jag skiter i om det gör att man har det "roligare" det kan man fixa på egen FUCKING hand. mår fan dåligt bara jag tänker på det. Röka är egentligen inget jag är JÄTTEemot men det är typ en länk till minnena jag har från alkohol.. sen att det är äckligt och gift och sånt bidrar ju också såklart hehe, jag pallar fan inte, jag vill va den som dör först, vill inte va kvar för att sörja när andra dör.. jag varken vill lr kan klara det. Nu vill jag ha en flickvän.. haha vet inte hur det kmr till det men är trevligt att ha nån speciell att kunna prata med och ha stöd hos. Ironin är ju att en av de jag vill ha som det gör båda sakerna... nä hade varit trevligt att bli överkörd av en bil imorgon lr nåt, haha

Me Wants and me hates

EN sak som jag vet om mig själv är att jag är ha-galen (vem är inte right). jag vill ha kiiiiiiiiise haha mest för att de är alltid bra att ha och man kan (oftast) lita på dem haha. sen GURA och så vill jag ha GURA-SKILLZ! om det är nån anden i lampan som läser detta får du gärna kontakta mig. sen finns det såklart de där vill-ha som alltid finns typ:P som t.ex en tjej. haha det är ett jävla tjat på det jag vet, men jag vill ha det, kan inte jag hjälpa, och jag vet vad som krävs för att jag ska kunna "fixa" det men jag gillar inte att ragga haha är för blyg/osäker. inte ens på typ BDB så kan jag fucking börja skriva haha det börjar nästan gå över gränsen här:O. det finns ju en speciell som jag vill ha men vet inte om det är så bra att satsa på det just nu ^^

EN annan sak jag vet om mig själv är att jag HATAR en jävla massa, men inte mitt fel det är världens!
man kan fan tro att OKEJ har köpt upp MTV, så jävla fjortis och äckligt det är, helt jävla insane. TOKIO fucking HOTEL vann,, ÖVER FUCKING METALLIC!! FOO FIGHTERS!!!LINKIN PARK!!  OCH THE CURE!!! visst jag är egentligen inget stort Fan av metallica men de är fucking gudarna över rock ju. vet vem som helst, Foo fighters är mina personliga favoriter iofs men metallica borde ändå tatt hem det. Även om jag inte gillar LPs senaste platta så är de iaf bättre än tokio. the cure jag har jag inte hört så mkt av men vet FAN att de är bättre än tokio FUCKING hotel. du fucking skojjar med mig. sen har jag redan tatt upp katy perry, och jag håller fan fast vid det, hon SÖG, iofs såg jag bara 10 min men det va 20 minuter för jävla mkt hon kunde ha haft rätt roliga saker som hon sa men .. nä fan hon va helt skum typ haha. Usch och fy. kass sminkning och allt dessutom, kvalité i underskott mina damer och herrar.
30Seconds to mars som Rock Out.. FAN HELLER, vilket jävla hittepå. över Paramore, Metallica, Linkin Park och Slipknot? nähädu!

Det är fan (om du är emot svordomar så har du antagligen redan slutat läsa men förlåt för språket)  inte heller bara galan som va otroligt jävla äckligt fjortis så man bara ville hänga sig i närmsta trädet utan det är deras JÄVLA PROGRAM, typ som Next och allt det skitsnacket, VAFAN!? horor och testosteron boys och annat äckel. så frustrerad jag blir, FUCKTARDS hela högen. nä tacka vet jag adaktusson på tv8!!

my heart is on my sleeve wear it like a bruise or blackeye

Jag har fett svårt att dölja mina känslor haha, typ när jag gillar nån lr är lite "busig" lr w/e. haha .
jag vill inte direkt ändra mej heller men ibland så önskar jag att jag kundeh ålla mig ist för att dela ut komplimanger till tjejer som pedofiler delar ut godis till småbarn. och så går jag i en jävla fälla för oftast så i början så är tjejerna tacksamma men efter ett tag så blir det jobbigt, såklart liksom, men så fort jag får bra feedback på en sak så mjölkar jag satan haha.

och vill göra en sak klar här haha, detta är typ "neutral" iaktagelse jag gör, inget jag säger för att jag tkr jättemkt synd om mig lr nåt sånt:P jag försöker att skita i sånt piss nu, även om jag inte är positiv så är jag inte supernegativ längre ^^ är jag faktiskt stolt över haha xD

Star struck!

OMFG! idag på bussen på väg till APUn (som sög hästballe FITTSLADDARNA GICK INTE IN I KUKHÅLET xD) så såg jag ingen mindre än!!!! BASSISTEN I GUITAR HERO!! omfg . han såg lite verkligare ut i verkligheten dock. tro det eller ej, och han hade inte med sig sin bas heller! lite synd, men det va FAN han! hahaha

sen vann Paramore tydligen inte nåt pris på EMA (fittshow med fitthost) (ursäkta svordomarna jag är extra glad för sånt idag). men de är #1 i mitt hjärta ;D haha cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezy

sen orkar jag inte träning med Dennis, bara dennis, när man har fredrik så kämpar man och pressar sig själv, med dennis bara fuskar man för att slippa, man vill bara inte. haha.


Är glad för att du är tillbaka C =) <3

white light

jag vill egentligen skriva om nåt annt speciellt just nu men kmr inte på nåt:( haha så lämnar er med denna roliga faktan
"I Sverige blir 10 % av befolkningen någon gång under sin livstid drabbade av alkoholism, vilket är över genomsnitt i europa". vilket är nästan 1 hel fucking mille. kan bara säga en sak : FYFAN och tänk bara på hur många mer som påverkas av de 10%.. haha godnatt

Don't you know who I think I am?

Muntlig redovisning på svenskan.. usch haha men det är över iaf :D yay, fick G iaf och det är allt jag behöver, även om jag ligger på mvg på allting annat haha (jag skryter inte!:O) Tack netchie-petchie för stödet =)♥

Sen har jag kommit på att jag nog inte känner mig själv, vad jag vill och känner och tycker. haha vilken upptäckt! jag säger att jag gillar t.ex en typ av.. tjejer (haha konstigt att jag använder det som exempel?). Ena dagen säger jag att jag vill ha nån som är som mig, är nöjd med att bara stanna hemma och inte göra nåt.. sen vill jag ha en som är jätteframåt och får mig att göra saker, och sen med utseendet ska jag inte börja på haha, asså såklart så bryr jag mig inte särskilt om hur hon ser ut, men saker jag gillar på tjejer.. det kan fan va VAD som helst (förutom tår! kmr aldrig tycka om tår i hela mitt liv). fan nu låter det småaktigt när jag sätter det till ord men skit-fucking-samma this is my sanctuary. men även när jag typ sätter mig i olika "fack"  så kommer jag på att jag är helt borta. jag har skitbra minne! men jag kan inte komma ihåg vad jag gjorde igår. Jag är en Loner, men ändå vill jag inte bara sitta själv. Jag bryr mig inte om vad random folk tycker, ändå tar jag illa upp och tror av nån anledning att folk snackar om mig. Jag är inte som alla andra killar men håller ändå på som en fucking testosteron boy. Jag hatar Hycklare och dubbelmoral, men fan känns som jag har det också.

jag råkade (ja RÅKADE faktiskt!) klicka in på blondin-fucking-bellas blogg.. "2008 kan man tydligen inte förvänta sig att pojkvännen ska komma med sådant då och då"(hon snackade om att hon skulle köpa smycken). för helvete! tydligen så kan man köpa hennes kärlek:) omfg asså, man ska visa sin kärlek på ANDRA fucking sätt, så fan mkt mer betydelsefullt och kreativt.. helft fucking otroligt haha jag vetifan vad jag ska skriva (vet egentligen inte vf jag tog upp det men) w/e ville bara säga det haha fucktards vi har i världen.

och så har vi fucking praktik imorgon YAY! haha fan jag orkar inte, så jävla bull.. men bara typ 6-7 veckor kvar sen slipper jag skiten och får någon annan plats som förhoppningsvis har det jag vill jobba med inte fucking SKRUVA dagarna i fucking ända. (ja jag säger fucking mkt, live with it)


Vilket samhälle lever vi i som uppmuntrar fjortisar?

För helvete... jag såg att katy perry skulle vara host för EMAs iår.. COME ON! för helvete , jag blir lack >.<
den enda låten hon är känd för är fjortislåt #fucking1 genom FUCKING tiderna. vet att MTV också har blivit mainstream och fjortis som satan nu de sista året/åren men ändå! man blir lack. nog många som blir sur på mig nu men jag hatar den jävla fittlåten. Jag uppskattar liite djup i fucking låtarna iaf och hennes text är den grundaste i hela jävla världshistorien!

Fan det va MYCKET bättre förr.. haha Björnes magasin, borat som ledde EMA. och känns som jag precis har fyllt 70 ist för 17, men det Skiiiiiiiiiiiiiiiter jag i! fjortisar kan fan gå och dö, go boil your bottoms!

Jag vill inte ha finnar, jag är svensk ju =(

WIEEEEEEEEEEEEEEEE JAG HAR KÖPT iPOD NANO YAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haha det blidde silver och så köpte jag vit petskydd, det är najs najs! och med mina "feta luuurar" så kan det knappt bli bättre
 
Malmö musikaffärs nya ställe är sjukt stort och najs också! de har flyttat typ 60 meter bort men så fan mycket större ställe:D va där på deras Grand opening idag. sweet. såg ett par riktigt heta Gretsch-guror drool.
gillar inte att skriva om sånt här egentligen men har inget att hata atm och inga feelings direkt, ffs jag vill skriva ju xD
vill INTE skriva på mitt jävla tal jag ska fucking ha på fucking onsdag som är fucking deprimerande. FUCK!

Bloc Party-farty ska spela på vega nästa år i Februari =O =D och jag vill se dem! de har varit här 1000 ggr och nån jävla gång måste man få tummen ur röven lr? Jonte ska bara bestämma sig annars får jag se om jag vågar sticka dit med sandra (om du vill ens? hahaxD) jag är lite (för) konstig. men Bloc är najs! kele med sin tele! just nu bara svamlar jag för jag vet inte vad jag ska skriva.. Paramores video släpps idag också ju, men jag har inte hittat den :O Kommer väl för lr senare.

Jag vet inte vad jag har att vara glad för.. (förutom min iPod!!) men glad är jag iaf! dock kliar det på min tumme vänta ... ahhhh najs så! vart va jag? ja jag är glad fråga mig inte varför för det gör jag just nu och jag får inget svar, SHUN. fan nu ska jag hålla käft xD

I miss what we had

Finns inget  värre än att en gång ha haft en bästa kompis som man kunde dela allt med och alltid bli glad av bara genom att tänka på den personen.. och sen att ALLT förstörs på mindre än 3veckor, nåt som va tänkt att existera en hel livstid.
Jag saknar det, med dig (vet inte ens om personen jag syftar på läser min blogg, men tittar ju rätt ofta på min bdb så man vet aldrig hehe^^) har så  många tankar, men svårt att få det i ord >.<.
Jag saknar det vi hade, jag saknar DIG
fast jag vet att du iaf är lycklig nu och det är jag glad för, hoppas du är det för resten av ditt liv♥ Du får fortf komma på min begravning haha (du och de andra 3) Det finns ingen annan jag nånisn kmr ha likadan vänskap med.

What goes up has got to fall

I'd like to welcome you all to Ely's thoughts.

E-day : Saknar Flicka#1 fast jag inte vet att jag borde för det funkar inte ihopa och är mest det fysiska som saknas. E-day +2: slutar i princip helt att sakna Flicka#1 och saknar istället Flicka#2 (kan inte ha namn då vet folk ju:O) och saknar allt som har med henne att göra, bara känslan att få umgås och skratta med henne.
 E-day +4: saknar Flicka#2 mer än nånsin men även Flicka#3 som är helt onödigt pga Flicka#3s geografiska position.
(Flicka#4 finns halvt med varje dag men ännu värre geografisk position än flicka#3 så knappt lönt att nämna)
E-day+5: Saknar fan allt och alla och har precis haft sjukaste skumma jävla drömmen någonsin.

 Sen ska jag börja med fucking förberedning av mitt tal jag ska hålla för klassen.. "amerikansk fotboll, världens bästa sport" inför ett gäng med högljudda fotbollsbögar och extremt ostöttande "vänner", Yippie. Sånt här man behöver självfötroende och som jag VERKLIGEN inte har haha. Wish me luck >.<

Ska köpa iPoden snart iaf:D Och Paramores nya video släpps på måndag! och fob släpper allbum på Tisdag! men skolan och talet förstör altl det lite men w/e! ill live

Ipod nano!

omfg 3 fucking posts på en dag, jag trodde inte att jag skulle ha nåt att skriva om men nu har jag tråkigt och behöver nåt att göra! :
hade släkt-kalas idag, man måste gilla min släkts presenter, fick snabbmakaroner och en morot! hahaha, pengar medföljde ^^ förutom det så fick jag 2,2 (FUCKING) KG turkisk peppar DROOL! 2paket skittles (IN YOUR FACE ANNA! haha) Fruity Floats (fruit loops typ) 4 st Poweking-liknande produkter, hörlurar och 1050 i cash, för VILKA! jag ska köpa iPod Nano 4g på måndag:D wieee!! och med "feta" lurar haha så blire najs najs.

nu vet jag dock inte vad jag ska göra eftersom inte har nåt annat skit att skriva om och har inget annat att göra och alla andra tror att de är nåt och är på fester lr annat xD. får väl hitta på nåt, kanske imaginary jump rope? ^^

Football in the states

Vår "kära" coach har ordnat så att vi kan ansöka om att få spela i en skola i Wisconsin, USA. Fucking COLLEGE! rätt mäktigt även om det bara är division tre. Och desto mer jag tänker på det desto mer sugen blir jag, har fått tillbaka min glöd för sporten och det hade varit intressant att spendera lite tid där borta. MEN! tyvärr så finns det ett antal hinder: Det kostar antagligen myyyycket pengar, pengar som varken jag lr familjen har, att man ska vara exeptionellt bra (vilket jag inte är haha omfg, visserligen har jag blivit sjukt mkt bättre men jag har inget förtroende hos mina tränare så då är det svårt att visa sin "talang") samt att man ska ha en jävla massa tur för att få komma med. anyway det är en ambition och en del vet kanske att jag inte är känd för mina ambitioner ^^ ska iaf sträva efter att bli bättre så mina *hostar* bra coacher uppmärksammar mina framsteg.

ps. Jag vet fortf inte varför jag har blogg haha!


Varför?

Av påtryckningar från Sandra (och även lite från Jeanette) så har jag nu startar blogg. Om du undrar "Varför" är du fan inte ensam haha. w/e! jag använder väl denna blogg för att skriva av mig och även dela med mig av mina smått konstiga tankar. Enjoy

RSS 2.0